top of page
Psykoterapi og spiseforstyrrelser.JPG

Følelser i terapi

Emotionsfokuseret psykoterapi

Emotionsfokuseret terapi

Psykoterapi med fokus på følelser

Emotionsfokuseret terapi har særligt fokus på følelseslivet.

 

Vores følelser er en kæmpe ressource, et navigationssystem, som hjælper os til at navigere i livet i forhold til os selv og i forholdet til andre.

 

Mange af af os har desværre lært at overhøre eller skrue ned for dette fine navigationssystem. Det opdager vi måske først, når vi er kommet på afveje, væk fra os selv og andre…

 

Vi kan opleve konsekvenserne, som fx. depression, ensomhed, angst, stress, spiseforstyrrelser, misbrug…

I mit arbejde som psykoterapeut har jeg særligt fokus på følelseslivet. Jeg hjælper mine klienter med at genopdage eller fine-tune følelsernes navigationssystem og komme tilbage i følelsesmæssig balance. Vi arbejder med at mærke og forstå egne følelser og behov, og at navigere i forhold til dem, på en hensigtsmæssig måde.

Læs mere om:

Psykoterapeut på Østerbro.jpeg
Emotionesfokuseret Psykoterapi_edited.jpg

Emotionsfokuseret Psykoterapeut

Få hjælp til svære følelser

I individuel terapi får du støtte og hjælp til at arbejde med følelser og mønstre som spænder ben i din tilværelse.

 

Den individuelle terapi tager udgangspunkt i dig, i dine oplevelser og følelser. Ved at se på og arbejde med det som føles svært, får du mulighed for at skabe forandring i dit liv. Forandring som opstå fordi du opdager nye veje at gå, og andre måder at løse de udfordringer som du står overfor.

Terapien hjælper dig til at forstå, være med og acceptere svære følelser og transformere dem, hvis de ikke er hjælpsomme for dig. 

bottom of page