top of page
Psykoterapi og spiseforstyrrelser.JPG

Følelser i terapi

- Emotionsfokuseret psykoterapi

Psykoterapeut København

Få hjælp til svære følelser

I individuel terapi får du støtte og hjælp til at arbejde med følelser og mønstre som spænder ben i din tilværelse.

 

Den individuelle terapi tager udgangspunkt i dig, i dine oplevelser og følelser. Ved at se på og arbejde med det som føles svært, får du mulighed for at skabe forandring i dit liv. Forandring som opstå fordi du opdager nye veje at gå, og andre måder at løse de udfordringer som du står overfor.

Terapien hjælper dig til at forstå, være med og acceptere svære følelser og transformere dem, hvis de ikke er hjælpsomme for dig. 

Emotionesfokuseret Psykoterapi_edited.jpg
Stemningsbillede Psykoterapeut.jpeg

Lavt selvværd

Vil du gerne arbejde med dit selvværd? Er din relation til dig selv præget af selvkritik og forkerthedsfølelse? Har du svært ved at tage imod pæne ord og ros fra andre og fra dig selv?

 

Det er hårdt og nedbrydende at leve med en indre selvkritikker.​ Selvkritik sker tit ubevidst, og er ikke noget vi gør med vilje. I terapi kan du blive klogere på din relation til dig selv. Du kan lære at forstå dine egne følelser og mønstre, og øve dig på at møde dig selv på en mere omsorgsfuld måde. 

Læs mere om lavt selvværd her

Indestængt vrede

Har du svært ved at mærke at du bliver vred? Eller plejer du at undertrykke følelsen når den kommer? Får vreden dig til at føle dig forkert og skamfuld?

 

Indestængt vrede kan være et tegn på, at vi ikke får sat de grænser vi har brug for, for at passe på os selv. Det kan skabe uro, angst og depression og føre til selvskadende adfærd. Det er vigtigt at få hjælp og støtte til at arbejde med den indestængte vrede. Den skal have plads, så den kan blive hjælpsom og ikke destruktiv.  

Læs mere om indestængt vrede her

Introvert?

Oplever du, at det at være introvert er en begrænsning som hæmmer din livsudfoldelse?. Føler du dig forkert og uden for fællesskabet fordi du ikke har lyst til at 'fylde'? Føler du dig mere som en observatør end en deltager i sociale sammenhænge?

Det kan være hjælpsomt at undersøge, hvad det at være introvert handler om. Handler det om personlighed og temperament, eller skyldes det en grundlæggende forkerthedsfølelse, som gør at vi trækker os og lever i skyggen...?

Læs mere om at være introvert her

Psykoterapi KBH.jpeg
bottom of page