top of page
Terapeutisk behandling på Østerbro Natur.jpg

Introvert

Føler du dig forkert fordi du er introvert?

Nogle introverte mennesker føler at der er noget galt med dem. At der er noget de ikke kan, en evne de mangler. Det kan føles som om at andre mennesker, som er mere udadvendte, har et lettere og bedre liv. Følelsen af at være forkert, kan derfor være en fast følgesvend for nogle introverte mennesker, og forkerthed er ofte en følgesvend som hæmmer livsudfoldelsen.

Som introvert kan man føle at man aldrig helt er med i fællesskabet, at man er usynlig. Man kan opleve det som om at det man har at byde ind med ikke er værdifuldt. Måske holder man sig selv tilbage og føler sig mest som en observatør. Det kan være smertefuldt og ensomt.

Få støtte i terapi

Hvordan påvirker det dit liv, at du er introvert?

I terapi kan du få hjælp og støtte til at accepterer og respekterer dig selv som du er. Du kan også få mulighed for at undersøge hvordan det at være introvert påvirker dit liv og din livsudfoldelse.

Måske opdager du at der er noget som spænder ben for dig, som du gerne vil arbejde med. Her kan terapien hjælpe dig og støtte dig i at skabe forandringer og måske styrke dit mod til at prøve nye veje.

Det kan være hjælpsomt at undersøge, hvad det at være introvert handler om. Handler det om personlighed og temperament, eller skyldes det en grundlæggende forkerthedsfølelse, som kan transformeres i terapi.

Læs mere om Emotionsfokuseret terapi og om mig nedenfor:

Terapeutisk behandling København.jpeg
bottom of page