top of page
Terapeutisk behandling København.jpeg

Lavt selvværd

Kender du til følelsen af ikke helt at slå til, ikke helt at føle dig god nok?

Mange mennesker kæmper i det daglige med lavt selvværd. Følelsen af at være forkert, ikke helt at slå til eller være god nok, kan forhindre os i at leve det liv vi ønsker og gøre de ting vi drømmer om.

 

Lavt selvværd påvirker vores livsudfoldelse og vores relationer. Når man ikke har tillid til sit eget værd, kan det være svært at stå fast på sine beslutninger og sige til og fra over for andre mennesker. Man vil ofte sætte egne behov til side, da man ikke har en grundlæggende tro på, at man selv er vigtig.

Det er smertefuldt og nedbrydende, når selvkritikken fylder, og det føles svært at modtage anerkendelse og søde ord, både for andre og sig selv.

Få hjælp i terapi

At arbejde med lavt selvværd i emotionsfokuseret terapi

Terapi kan hjælpe dig til at få et bedre forhold til dig selv, og give dig indblik i de ubevidste mønstre som driver selvkritikken.

 

I den emotionsfokuserede terapi er det lave selvværd symboliseret af en 'indre kritiske stemme'. I terapien prøver vi ikke at lukke munden på denne stemme, vi lytter i stedet til den, og prøver at forstå hvad den kommer ud af.

 

Du vil lærer at møde dig selv på en ny måde. Gennem forståelse og indsigt vil selvkritikken gradvist blive mindre, og på sigt ændre karakter.

 

I terapien arbejder vi også på at etablerer en indre selvstøtte, som med tiden kan blive den 'stemme' som fylder og tager plads i den indre dialog. 

Læs mere om Emotionsfokuseret terapi og om mig nedenfor.

Stemningsbillede Terapi Østerbro.jpeg
bottom of page